Klanttevredenheid
9
Sophia Kruithof (TVOH)

Wil je Sophia Kruithof (TVOH) boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Sophia Kruithof (TVOH) voor een evenement.

Biografie Sophia Kruithof (TVOH)

Ook al woont Sophia Kruithof op een boerderij met paarden, een paardenmeisje is zij niet. Sophia is pas 17 jaar, maar leeft enorm voor muziek. Haar passie voor muziek is zelfs zo groot dat zij hiervoor met hockey is gestopt. Nu volgt Sophia zanglessen en doet ze elk jaar mee aan de theatervoorstelling op school. Nu ze bijna klaar is met school, hoopt ze haar muziekale droom na te kunnen jagen: een carrière in de muziek.

Sophia Kruithof boeken op jouw evenement

Hoewel Sophia Kruithof een meisje van weinig woorden was ontdekte ze al snel een andere manier om zichzelf te uiten; muziek. Ze leerde zichzelf gitaar spelen, piano spelen, drummen en natuurlijk zingen. Tegen de tijd dat ze zeven jaar oud was wist ze het zeker: ik wil muziek maken. Daarna begint er een periode van schoolbandjes en zanglessen, op haar 12de verjaardag krijgt ze een studiodag cadeau met producer Arno Krabman (bekend van o.a. Suzan & Freek en Within Temptation). Dit is het startschot voor misschien wel een van haar grootste talenten: songwriting.

Sophia Kruithof boeken

In 2019 doet Sophia mee aan The Voice Of Holland, waarbij ze tijdens de Blind Auditions haar eigen song 'Alaska' mocht spelen. Daar bereikt zij waar ze al lang van droomde; Sophia Kruithof wint de finale van The Voice of Holland 2020! Deze overwinning geeft een prachtig startschot voor het pad dat Sophia voor zichzelf heeft uitgestippeld: een album maken en touren... “ik wil vooral muziek maken!”.

Sophia Kruithof (TVOH) boeken doe je bij Viking Entertainment!

Sophia Kruithof boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze artiest. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Sophia Kruithof (TVOH) boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Sophia Kruithof (TVOH)
Sophia Kruithof (TVOH)
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095