Klanttevredenheid
9
Within Temptation boeken

Wil je Within Temptation boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Within Temptation voor een evenement.

Biografie Within Temptation

Within Temptation is een rockband met een zeer indrukwekkende live show. In 2002 zorgde de single 'Ice Queen' voor een doorbraak bij het grote publiek.De band is inmiddels uitgegroeid tot Nederlands best verkopende band in het buitenland met wereldwijd meer dan 2 miljoen verkochte CD's en DVD's. Dit maakt de band één van de snelstgroeiende rockbands internationaal. Internationaal geniet de band een grote naamsbekendheid en speelt ze op de grootste Europese festivals, zoals: Pinkpop, Werchter, Rock Am Ring, Sweden Rock, Ruisrock, Aerodome, Roskilde en Gurtenfest.

Within Temptation heeft voor hun successen vele prijzen ontvangen, waaronder een World Music Award voor Nederlands 'Best verkopende band in het buitenland', een Edison voor 'Beste groep nationaal', een Golden God Award voor de video 'Angels', een TMF Award voor 'Beste groep Nationaal' en de band heeft vier jaar achtereenvolgend (2003 t/m 2006) de Conamus Export Prijs ontvangen voor 'Best verkopende band in het buitenland'.

Begin 2008 gaf de band een speciaal (uitverkocht) concert met het Metropole Orkest in Ahoy Rotterdam. Samen met het PAdam koor, gastzangers, een 400 m2 videoscherm, mooie licht- en pyro effecten werd het Black Symphony concert een groot succes. Karrang gaf het concert de hoogste score and schreef: "This really is the greatest show on earth!" Het Black Symphony concert is door 14 HD-Cameras opgenomen en eind 2008 op DVD, Blu-ray en CD in 40 landen tegelijkertijd uitgebracht. Black Symphony behaalde in 11 landen een Top-10 notering, waarvan in 8 landen een Top 3 positie.

De band is ook nu nog steeds een van de grootste en meest bekende bands van ons land. Ze hebben honger naar meer en laten jaar in jaar uit zien dat ze bij de absolute top horen.

Within Temptation boeken doe je bij Viking Entertainment!

Within Temptation boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Within Temptation boeken
Within Temptation boeken
Within Temptation boeken

Within Temptation boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Within Temptation boeken
Within Temptation boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095