Klanttevredenheid
9
Sjors van der Panne

Wil je Sjors van der Panne boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Sjors van der Panne voor een evenement.

Biografie Sjors van der Panne

Foto: Anouck Wolf, Foto: Diederick Habermehl

Wanneer Sjors van der Panne het podium betreedt is er geen houden aan. Deze charmante, charismatische zanger weet zijn publiek binnen no time te veroveren. Je wordt meegevoerd naar zijn wereld, een wereld waar het goed toeven is, want het is er warm en gevuld met rakende, troostende klanken. Maar gelukkig bezit Sjors ook de nodige zelfspot.

Sjors (1979) groeide op met veel verschillende stijlen muziek. Hij treedt al geruime tijd op in cafés, geeft intieme concerten en was regelmatig muzikale gast tijdens de muziekavonden van het Amsterdams Kleinkunst Festival. In 2008 won hij de publieksprijs van het Concours de la Chanson Alliance Francaise met het nummer Qui a le droit van Patrick Bruel.. Hij zingt momenteel Nederlandstalig eigen werk over vriendschap, liefde en het stadse leven. Zijn stijl is een samenkomst van chansons en pop, met hier en daar zelfs een meeslepende blues.

Zijn cd-debuut Eén nacht werd in 2011 enthousiast ontvangen. In 2014 verschijnt zijn volgende album, dat meer richting nederpop gaat. Cornald Maas :‘De grote verrassing van zijn liedjes zijn de teksten, daar komt iemand uit naar voren die angst heeft voor zowel verlaten als voor hechten. En dat schrijft hij zo mooi dat er geen enkele andere tekst tegenop kan’. De Telegraaf schreef: ‘ Optreden moet zijn lust en zijn leven zijn. En de vonk slaat over. In de zaal lijkt het wel of vanavond iedereen van elkaar houdt’. Samen met zijn innemende muzikanten bezorgt deze zanger zijn toeschouwer een onvergetelijk optreden.

Sjors van der Panne boeken doe je bij Viking Entertainment!

Sjors van der Panne boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Sjors van der Panne

Sjors van der Panne boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Sjors van der Panne
Sjors van der Panne
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095