Klanttevredenheid
9
Singeltjesklubb

Wil je Singeltjesklubb boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Singeltjesklubb voor een evenement.

Biografie Singeltjesklubb

“De Singeltjesklubb’, het meest democratische feest van Nederland!
De Singeltjesklubb is er niet alleen voor singles (alleenstaanden), iedereen is van harte welkom! Ik maak wel gebruik VAN singles; vinylsingles, cd-singles en maxi-singles!

En die mag jij als bezoeker uitzoeken; duizenden exemplaren, van de jaren 50 tot nu, van pop tot disco, van Hollandse meezingers tot reggae, alles is aanwezig en staat voor je klaar in kratten om uitgezocht te worden. En dat alles wordt veelal geflankeerd door originele videoclips. Hoe leuk kan je een feest maken?

Biografie:
Mijn naam is Mark en ik ben al sinds mijn jeugd actief in de muziek. Beginnend bij de schooldisco, doorgegroeid naar de ziekenomroep en lokale omroep om vervolgens, in 2010, zelf optredens te gaan doen, als PD (Plaatjes Draaier), DJ (Disc Jockey) en VJ (Video Jockey).

Vooral het feit dat de meeste DJ’s draaien wat ze zelf leuk vinden vond ik zeer irritant. Aangezien ik verzamelaar van vinyl ben met inmiddels een collectie van meer dan 100.000 exemplaren vond ik het tijd worden dat de feestgangers hun eigen muziek zouden mogen uitzoeken. De geboorte van “De Singeltjesklubb” was een feit!

“De Singeltjesklubb” is inmiddels al meer dan 10 jaar actief. Vele verjaardagen, bruiloften, festivals, bedrijfs- en buurtfeesten hebben al kunnen genieten van de magie van zelf muziek uitzoeken, het zelf bepalen hoe de avond verloopt! Je hoort en ziet jouw eigen favorieten voorbij komen, gesprekken komen op gang als de clips vertoond worden.

Wat kunt u verwachten:
Ik neem contact met u op om de avond te bespreken; heeft u wensen, wilt u een thema feest, hoe ziet de locatie eruit; al dat soort vragen bepalen hoe de avond ingevuld kan gaan worden. Licht en geluid is bij de prijs inbegrepen (licht: twee statieven met 8 lichtparren, geluid: tot max 150 personen).
Als de feestlocatie de mogelijkheid heeft om te presenteren, een beamer of LCD scherm(en) dan maak ik daar graag gebruik van. Tegen een meerprijs kan ik twee schermen (40 inch) op statief meenemen.

Heeft u een fotopresentatie van bijvoorbeeld de bruiloft? Of van oude verjaardagen, familiefoto’s, bedrijfsfeesten of id.? Dan kan ik die op de avond, tussen de clips door, laten zien. Zijn er muzikanten of sprekers dan kunnen die in overleg gebruik maken van de geluidsfaciliteiten, inclusief draadloze microfoons.

Om het feest extra aantrekkelijk te maken kan er een pub quiz of pop quiz georganiseerd worden, tegen een aantrekkelijke prijs. Karaoke of een muziek bingo zijn ook mogelijk. Dit allemaal in overleg met de organisatie.

Singeltjesklubb boeken doe je bij Viking Entertainment!

Singeltjesklubb  boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze Vinyl DJ. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Singeltjesklubb
Singeltjesklubb
Singeltjesklubb
Singeltjesklubb
Singeltjesklubb
Singeltjesklubb
Singeltjesklubb

Singeltjesklubb boeken?

EUR Prijs v.a. € 695,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Singeltjesklubb
Singeltjesklubb
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095