Klanttevredenheid
9
Shane Sings Elvis

Wil je Shane Sings Elvis boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Shane Sings Elvis voor een evenement.

Biografie Shane Sings Elvis

Shane is een rocker pur sang en brengt de grootste hits van de grootste artiesten. Hij is te boeken als bandoptreden of met zijn eigen live band.

Shane’s Story
Hij begon op 15-jarige leeftijd met het imiteren van Shakin’ Stevens. In 1994 nam hij deel aan de Vtm soundmix show en twee jaar later werd hij gevraagd om leadzanger te worden van een Rhythm and Bluesband. In 1997 trad Shane op ln zowat alle discotheken en op verschillende podia als vuurspuwer van de dance-formatie Nunca VS. Pat Krimson In 2005 bracht hij de single “Black Betty”.

Maar Rock’n Roll blijft zijn eerste passie en nu brengt hij de grote Rock’n Roll legendes weer tot leven. Chuck Berry, Elvis Presley, Buddy Holly, Jerry Lee Lewis, … in zijn gloednieuwe swingende show ! De single “Let me live again” is een ballade die bij de release op veel positieve commentaren werd onthaald. “Shane” is top entertainment samen met zijn liveband “The Rock’s”.

Bekijke hieronder de nieuwe videoclip van “Let me live again”.

Shane Sings Elvis boeken doe je bij Viking Entertainment!

Shane Sings Elvis boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Shane Sings Elvis boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Shane Sings Elvis
Shane Sings Elvis
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095