Klanttevredenheid
9
Sax Boris

Wil je Sax Boris boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Sax Boris voor een evenement.

Biografie Sax Boris

De "Sax Act" is het nieuwste project van Boris, waardoor hij nu nóg makkelijker te boeken is als special-act voor gelegenheden waar gedanst mag worden! Boris neemt een unieke en uiterst dansbare mix van bekende saxofoon-hits mee, waardoor hij alleen maar hoeft "in te prikken" op een geluidssysteem en kan gaan spelen.

Niet alleen zijn spel is geweldig, maar de show die hij daarbij geeft maakt de act compleet en zorgt voor een onvergetelijke happening. Door de draadloze microfoon op zijn saxofoon kan hij zich makkelijk door het publiek bewegen en met zijn enthousiasme weet hij dan ook iedereen mee te krijgen!

"Sax Act" is te boeken voor bijvoorbeeld de opening of afsluiting van een feest, maar kan ook de gehele avond geboekt worden als Dj & SAX. Eventueel kan Boris zelf voor een geluidssysteem, licht en dj zorgen!

 

Sax Boris boeken doe je bij Viking Entertainment!

Sax Boris boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Sax Boris
Sax Boris

Sax Boris boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Sax Boris
Sax Boris
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095