Klanttevredenheid
9
SASH!

Wil je SASH! boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van SASH! voor een evenement.

Biografie SASH!

Al meer dan drie decennia lang verovert de Duitse producer SASH! de dansvloeren over de hele wereld met zijn unieke sound. Met een indrukwekkende carrière van 28 jaar en meer dan 26 miljoen verkochte singles blijft SASH! een prominent figuur in de muziekindustrie. In de jaren ’90 stonden zijn kenmerkende hits 'Encore Une Fois', 'Ecuador', ’Stay’, 'Adelante' en 'Mysterious’ hoog in de hitlijsten over de hele wereld. Onlangs lanceerde SASH! zijn nieuwste single 'Rock My Body', een samenwerking met R3HAB & Inna, welke maar liefst 17 weken lang in de Nederlandse Top 40 stond.


'Still rocking teh dance floors all over the world'

Zijn succes beperkt zich niet tot Europa; in de Verenigde Staten heeft hij meerdere nummer 1-hits behaald in de Hot 100 Billboard Dance Charts. Ook in Nieuw-Zeeland, Rusland, Australië, Zuid-Afrika en Japan is SASH! geen onbekende in de hitlijsten.

SASH! boeken doe je bij Viking Entertainment!

SASH! boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
SASH!
SASH!
SASH!
SASH!

SASH! boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
SASH!
SASH!
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095