Klanttevredenheid
9
Sandra van Nieuwland

Wil je Sandra van Nieuwland boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Sandra van Nieuwland voor een evenement.

Biografie Sandra van Nieuwland

Sandra van Nieuwland zingt pop/jazz platen in en schrijft muziekteksten. Ze verkreeg nationale bekendheid door haar deelname aan derde seizoen van de populaire tv-show 'The voice of Holland'. Na haar uitvoering van het nummer 'More' van Usher, wist zij alle coaches voor zich te winnen en koos voor Trijntje Oosterhuis. 

Op 23 november 2012 schreef Sandra geschiedenis door in de Single Top 100 zowel de nummer 1 positie als de nummer 2 positie te behalen. Nog nooit eerder wist een Nederlandse artiest dit de twee bovenste posities tegelijk te bemachtigen. Een week later overtreft ze haar eigen record, door met 'Beggin' op de eerste positie binnen te komen en haar andere twee nummers op de tweede en derde positie in de lijst te hebben. 

De eerste uitgebrachte single na 'The voice of Holland' was het nummer 'Venus' en kwam direct binnen op nummer 1 in de iTunes Top Single lijst. Haar album 'And More' was op iTunes wekenlang het best verkochte album. 
 

Sandra van Nieuwland boeken doe je bij Viking Entertainment!

Sandra van Nieuwland boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Sandra van Nieuwland
Sandra van Nieuwland
Sandra van Nieuwland

Sandra van Nieuwland boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Sandra van Nieuwland
Sandra van Nieuwland
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095