Klanttevredenheid
9
Rudy de Wit

Wil je Rudy de Wit boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Rudy de Wit voor een evenement.

Biografie Rudy de Wit

Als klein ventje was de muziek al een hele belangrijke schakel in zijn leven. Bij het bezoeken van een feest of evenement met de familie was hij al gauw bij de band te vinden.

Zijn moeder schrok er niet van als hij eventueel uit het oog verloren was, en kon er blind van uit gaan dat hij hoe klein hij ook was, zittend op de grond voor een stapel speakers van een band of voor een dansorgel terug te vinden was. Van huis uit was muziek altijd een belangrijke factor, daar vader altijd wel op een orgel of accordeon en zelfs mondharmonica speelde, was het niet verwonderlijk dat hij dit al op jonge leeftijd overnam en al snel beter speelde dan vader zonder noten te kunnen lezen maar puur op gehoor allerlei liedjes bracht.

Naar al enige successen te hebben geboekt als zeven jarig jongetje op een trommel, meespelend bij allerlei dweilorkesten tijdens de carnaval, begon het zang werk op een wat latere leeftijd in combinatie met gitaar. Dit was hoofdzakelijk indo/rock en country muziek. Vervolgens heeft hij heel wat jaren met plaatjes draaien de mensen weten te verrassen met zijn muziek en de gezellige sfeer die hij wist te maken op de avond.

Toen hij dit uit ging breiden met zelf de microfoon te hanteren en een aantal liedjes live ging zingen,kwamen hier al heel snel positieve reacties op, en de vraag om hier in door te gaan. Nou dat was niet tegen dovemans oren gezegd, al gauw stond hij regelmatig te zingen op feestjes en partijtjes. Daar hij een samen werking aan is gegaan met studio 69 en tekstschrijver Henk van Broekhoven waren zijn eerste singles een feit.

Het is allemaal begonnen met “Als jij me aankijkt “ en meerdere singles volgde in rap tempo. Toen kwam hij in contact met Harald Queens van HQ Studio in Tilburg en tekstschrijver Dennis Musters in combinatie met Rudy zijn eigen visie op het maken van covers van bekende grote hits uit de ’70 jaren. Dit bleek zijn doorbraak en succes te zijn.

Vandaag de dag vind je Rudy op allerlei evenementen, van een kleine kroeg tot op een groot podium, en met nummers als “Sweet Love”, “Alleen jij “(deze twee nummers door hem zelf geschreven) ,”Enkel een lach van jou”, “Kom bij mij”, “Ga met me mee”, "Genieten"  en “Zin in een feestje” bouwt hij met zekerheid een feestje !

Rudy de Wit boeken doe je bij Viking Entertainment!

Rudy de Wit boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Rudy de Wit
Rudy de Wit

Rudy de Wit boeken?

EUR Prijs v.a. € 995,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Rudy de Wit
Rudy de Wit
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095