Klanttevredenheid
9
Ronnie van Bemmel

Wil je Ronnie van Bemmel boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Ronnie van Bemmel voor een evenement.

Biografie Ronnie van Bemmel

Sinds 1993 timmert deze geweldige zanger keihard aan de weg. Met zijn single "Uno Dos Tres" veroverde hij in het jaar 2000, de landelijke uitgaansgelegenheden.

Vele optredens volgden en in 2007 gaf hij zijn eerste theaterconcert in een uitverkocht Beatrix Theater te Utrecht. In datzelfde jaar veranderde er veel voor Ronnie. Hij won de Tros Talentenjacht, "De Weg Naar Thialf", en tekende een platencontract. Vanaf dat moment, was Ronnie veelvuldig te zien op de landelijke tv, ondermeer bij het TROS Muziekfeest, Mega Piratenfestijn, Hart voor Muziek en de Nacht van Oranje.

Met zijn singles "Ik zoek een meisje", "Laat het licht maar uit" en "Jamie", stond hij in de Mega Top 100.

In 2011 verandert Ronnie van platenlabel. In april van dat jaar verschijnt de eerste single bij Berk Music. Het is een bewerking van een oud nummer van de Everly Brothers. De titel van de single is "Weet jij wel".

De tweede single op dit platenlabel verschijnt begin 2012. De titel van dit feestelijke nummer is "AY, AY, AY, AY". Een feestkraker van jewelste!

Op de bühne voelt hij zich als een vis in het water. Vol overgave en plezier brengt hij zijn show. Een echte rasartiest die zijn optredens op de meest uiteenlopende gelegenheden in binnen- en buitenland tot een waar feest maakt!

Ronnie van Bemmel boeken doe je bij Viking Entertainment!

Ronnie van Bemmel boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Ronnie van Bemmel
Ronnie van Bemmel
Ronnie van Bemmel

Ronnie van Bemmel boeken?

EUR Prijs v.a. € 595,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Ronnie van Bemmel
Ronnie van Bemmel
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095