Klanttevredenheid
9
Roleros

Wil je Roleros boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Roleros voor een evenement.

Biografie Roleros

Wij zijn zowel een elektrisch versterkte feest-band, als een akoestische loop-act.Wij spelen op een chique diner-dansant maar ook op een bedrijfsfeest, op een bruiloft en op een swing- feest.

 Als loop-act zorgen wij voor een uiterst vrolijke sfeer. Tijdens een diner, receptie of andere gelegenheid brengen wij van tafel tot tafel entertainment, maar ook spelen we op de achtergrond terwijl de rest van de aanwezigen ongestoord hun conversatie kan voortzetten. De onversterkte loop-act is entertainment met mooie samenzang, ondersteund door accordeon, gitaar, contrabas en percussie. 

Versterkt maken we van ieder feest een dansfeest. Vooral de combinatie loop-act en versterkt optreden zorgt voor een optimale sfeer bij ieder feest. Ook is er nog "De Draadloze Rolero-show": interactief, humoristisch en dansbaar. De Rolero's gaan dan helemaal los. Dat wil zeggen : zonder snoeren, maar met headsets begeven we ons in en tussen het publiek , en brengen daar onze liedjes.

Het repertoire is veelomvattend en komt neer op "Simple songs from another century", eigengereide bewerkingen van songs uit de 60er en 70er jaren en eigen werk, ruige nummers van de Stones worden uitgevoerd met alleen stemmen en een ukelele, songs van Dylan krijgen een close-harmony bewerking, enzovoort. Ook hiervoor geldt : alles mag. Kortom : op elk feest voelen wij ons thuis. 

We spelen standaard als 4-mansformatie : accordeon, gitaar, bas, drum. Maar ook over een grotere of kleinere bezetting is te praten. Zo is er de Roleros XL, een acht mans bezetting, die ook nog eens uitgebreid kan worden met een zangeres.

Roleros boeken doe je bij Viking Entertainment!

Roleros boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Roleros
Roleros

Roleros boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Roleros
Roleros
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095