Klanttevredenheid
9
Roel Thomas boeken

Wil je Roel Thomas boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Roel Thomas voor een evenement.

Biografie Roel Thomas

Al vanaf zeer jonge leeftijd was Roel op en rond het podium te vinden. Als 8-jarige jongentje deed hij een playback act van Elvis Presley en Shakin'Stevens. Op de middelbare school zat hij in het schoolbandje als zanger/gitarist en na het vervullen van zijn dienstplicht is hij zich gaan toeleggen op het beoefenen van het vak als muzikant.

Als jonge student is Roel al snel professioneel les gaan halen, voor zang en gitaar. Na 5 jaar ploeteren met toonladders en technieken was hij klaar voor het avontuur. Na wat audities bij diverse bands en gelegenheden kwam de eerste semi professionele aanbieding.

Inmiddels heeft Roel Thomas de nodige ervaring opgedaan, om voor diverse soorten van podia en publiek te kunnen performen en presteren.
Dit in samenwerking met andere muzikanten en als solo artiest.

Langs het optreden en werken met professionele artiesten en muzikanten, is Roel ook steeds meer op het produceren en schrijven voor andere artiesten gaan toeleggen. Veel producties worden dan ook tegenwoordig gedraaid en gebruikt op radio, TV en podia.

Op dit moment is Roel Thomas veel aan het werk in studio's en als zanger/gitarist en componist/schrijver/producer en schrijft hij geregeld liedjes voor diverse artiesten en gezelschappen.

Roel Thomas boeken doe je bij Viking Entertainment!

Roel Thomas boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Roel Thomas boeken
Roel Thomas boeken
Roel Thomas boeken
Roel Thomas boeken
Roel Thomas boeken
Roel Thomas boeken
Roel Thomas boeken
Roel Thomas boeken
Roel Thomas boeken

Roel Thomas boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Roel Thomas boeken
Roel Thomas boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095