Klanttevredenheid
9
Robert Leroy

Wil je Robert Leroy boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Robert Leroy voor een evenement.

Biografie Robert Leroy

Als kind was hij al regelmatig te vinden op het Rembrandtplein. Geen kans liet hij onbenut om daar luidkeels mee te zingen met de artiesten die er optraden..

Robert Leroy is te boeken voor live concerten met Tilt.  Muziek speelt een belangrijke rol in zijn leven. Op 17-jarige leeftijd neemt Robert Leroy zelf de microfoon ter hand en verzorgt hij optredens door het hele land. In dezelfde periode neemt Robert zijn eerste nummers op.  Inmiddels groeit Roberts naamsbekendheid fors. Enkele hoogtepunten volgen. Zo schittert hij o.a. op de middenstip van het Olympisch stadion voorafgaand aan de wedstrijd Ajax - AC Milan. Roberts groeiende populariteit en talent blijven niet onopgemerkt.

In de loop van de jaren verschijnen diverse singles en albums. Zeker niet zonder succes! Noteringen in de tipparades en hoge plaatsing in de album top 100 zijn niet van de lucht.

Robert Leroy heeft een indrukwekkende lijst met optredens en grote evenementen waar hij zijn medewerking aan heeft verleend. Zo trad hij op tijdens het  ordaanfestival en maakte Robert deel uit van de Radio 10 Wintertour door Oostenrijk. Daarnaast organiseerde hij zelf een aantal zeer succesvolle optredens in de Escape en waren er natuurlijk de uitverkochte en zeer succesvolle theaterconcerten in Theater de Meervaart in Amsterdam. Met speciale gasten als Anita Meyer, CB Milton, Tatjana en Ten Sharp liet Robert Leroy zien dat hij naast zijn kwaliteiten als zanger ook als entertainer zijn publiek avondvullend weet te boeien. 

Een jaar deed Robert dit dunnetjes over in een uitverkocht Pepsi Stage Theater. Hij was de eerste artiest die hier een concert verzorgde. Van het begin tot het einde stond het publiek op de banken, of raakten ontroerd door zijn mooie ballads.

Het jaar 2003 was een topjaar voor Robert. Hij werd vader, en singles als 'Bel me niet meer op' en 'Zonder jou' deden het uitstekend in de hitlijsten! Met als gevolg een overvolle agenda.

Aan de vooravond van kerst presenteerde gastheer Robert, begeleid door het orkest van Dolf de Vries, een sprankelend totaalprogramma. In het Okura Hotel te Amsterdam volgden muzikale en culinaire hoogtepunten elkaar in hoog tempo op. Met bijzondere gastoptredens van onder meer Laura Fygi werd het een zeer bijzondere avond. Voor Robert was het 'een droom die uitkwam'.

Ook 2004 belooft een mooi jaar te worden. Zo gaf hij in dat jaar een fantastisch optreden in The Challenge in Hoofddorp. Omdat zijn muzikale ambities steeds verder liggen verzorgd Robert vanaf 2005 live concerten samen met de band Tilt.

Robert Leroy boeken doe je bij Viking Entertainment!

Robert Leroy boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Robert Leroy

Robert Leroy boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Robert Leroy
Robert Leroy
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095