Klanttevredenheid
9
Robert den Brok

Wil je Robert den Brok boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Robert den Brok voor een evenement.

Biografie Robert den Brok

Stelt  zich eens voor: u wilt een knalfeest geven en komt er tijdens de voorbereidingen van dit feest achter dat een live-band toch wel schrikbarend duur is. En dat, terwijl u zich nog zo had voorgenomen om ook wat live-entertainment te bieden aan uw gasten.

Dan kunt u natuurlijk terecht bij iedere willekeurige drive-in show, in combinatie met een door u eveneens geboekte feestartiest. Maar... waarom niet iemand boeken die het allebei kan!

Robert den Brok is in staat om u feest naar een hoger niveau te tillen door de combinatie van zanger en DJ ineen! Daarnaast is Robert ook landelijk bekend bij de grote radiostations zoals o.a. RadioNL, Radio Hollandio en Holland FM. Maar ook op tv is Robert regelmatig te zien met zijn eigen nummers op bv. TV Oranje en Sterren.NL

Maar ook buiten de landsgrenzen begint Robert populair te worden. Zo trad hij al eens op in Der Tiroler in Kirchberg (Oostenrijk), de plek waar ook Oh, Oh, Tirol werd opgenomen, en stond hij afgelopen jaar voor circa 400 Nederlanders te zingen in The Netherlands Club of New York in de USA. Voor september 2012 staat een optreden gepland in duikparadijs Hurghada (Egypte).

Tijdens het draaien weet Robert regelmatig het publiek te verrassen door achter zijn DJ-Booth vandaag te springen om met feestelijke meezingers het publiek weer even 'lekker los' te krijgen. Dit gebeurt meerdere keren per avond, wat zorgt voor een aangename afwisseling. Dus stop met zoeken: want Robert den Brok is een artiest die beide entertainment-varianten perfect beheerst en dit als geen ander kan combineren.

Uiteraard is Robert ook te boeken als DJ zonder zang (bv. als pauze-act bij optredens van live-bands tijdens kermissen, in feesttenten of bij evenementen) of als tape-act van 1 x 30 of 2 x 30 minuten.

Robert den Brok boeken doe je bij Viking Entertainment!

Robert den Brok boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Robert den Brok boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Robert den Brok
Robert den Brok
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095