Klanttevredenheid
9
Zingende Dj Marcel

Wil je Zingende Dj Marcel boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Zingende Dj Marcel voor een evenement.

Biografie Zingende Dj Marcel

Zoek je een leuke all round dj voor je feest maar je zou ook een zanger erbij willen om de avond een extra dimensie te geven dan ben je bij Marcel de Rooij aan het juiste adres!

Marcel is namelijk zowel professioneel zanger als ervaren dj voor de prijs van 1.
Marcel heeft als zanger een uitgebreid repertoire met zowel Hollands talige meezingers als disco en soul krakers uit de jaren 80 en 90 en ook  een perfecte Bob Marley act valt binnen zijn repertoire.
Als dj heeft Marcel al heel wat jaren ervaring opgedaan, onder ander was hij 5 jaar achtereen vaste dj en zanger in Café Bolle Jan in Amsterdam en draait Marcel zeer all round, van schoolfeest tot Carnavals avond en van Hockeyclub tot Rotary Club en van feesttent tot discotheek hij is van alle markten thuis qua muziek en brengen van de juiste sfeer.
Marcel draait dan ook zeker zijn hand niet om voor verzoeknummers en weet in no time zelfs de meest lokale muziek zoals bijvoorbeeld een clublied of favoriet nummer van tijdens de afgelopen ski vakantie naadloos in te mixen op het juiste moment.
Hij draait met zijn eigen drive in show met indrukwekkende lichtshow, verlicht dj meubel en top kwaliteit geluidsinstallatie voor evenementen van 25 tot 1000 personen.

Marcel heeft zelf een evenementen bedrijf en kan alles qua geluid en licht apparatuur leveren.

Ook kan hij  podium delen en aankleding zoals pipe and drape (bijvoorbeeld voor creëren van een zwarte wand om een ruimte te verkleinen)

en led sterren gordijnen verzorgen en truss constructies voor ophangen verlichting en speakers en verlichte dansvloer inhuren is ook mogelijk.

Marcel word regelmatig geboekt samen met bekende artiesten of dj's, de apparatuur die Marcel gebruikt is dan ook van professionele kwaliteit.

Zingende Dj Marcel boeken doe je bij Viking Entertainment!

Zingende Dj Marcel boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze Dj act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Zingende Dj Marcel
Zingende Dj Marcel
Zingende Dj Marcel
Zingende Dj Marcel
Zingende Dj Marcel
Zingende Dj Marcel
Zingende Dj Marcel
Zingende Dj Marcel
Zingende Dj Marcel

Zingende Dj Marcel boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Zingende Dj Marcel
Zingende Dj Marcel
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095