Klanttevredenheid
9
Rob van Daal

Wil je Rob van Daal boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Rob van Daal voor een evenement.

Biografie Rob van Daal

“Ik heb geleerd in het leven dat niets zeker is maar wel mijn liefde voor muziek, altijd!”

De carrière van Rob heeft vorm gekregen. De teksten van z’n muziek zijn herkenbaar voor heel veel mensen. Hij is púúr en zingt met z’n hele “donder.”

Rob van Daal ging als diskjockey werken in een café in Brabant en dat de start van zijn muzikale loopbaan. In korte tijd werd hij bekend als zingende barkeeper. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en Rob stelde een repertoire samen en begon te zingen op feesten moet bouwen en tijdens zijn optredens gaan de mensen dan ook uit hun bol. Zoals Rob zelf zegt: “Succes is zo ongeveer het mooiste cadeau wat je een artiest kunt geven. Maar voordat je succes hebt, ga je als artiest door diepe dalen. Je moet knokken om je doel te bereiken, het is echter een positief gevecht naar een hogere trede op de ladder van succes en dit knokken doe je niet alleen. Daar heb je een team voor nodig en op het moment dat je met je team hetzelfde doel voor ogen hebt, kun je gaan proberen de ladder te bestijgen.” Rob voelt zich een ongelooflijk gelukkig mens dat hij zo’n team heeft gevonden.

Enkele bekende singles van Rob zijn: haar “Leven lukt me niet met jou” Nathalie, Zo heb ik het nooit bedoeld en de laatste hit “Je kuste voor twee “.

Rob van Daal boeken doe je bij Viking Entertainment!

Rob van Daal boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Rob van Daal
Rob van Daal

Rob van Daal boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Rob van Daal
Rob van Daal
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095