Klanttevredenheid
9
Rob Ronalds

Wil je Rob Ronalds boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Rob Ronalds voor een evenement.

Biografie Rob Ronalds

Het uitgebreide repertoire van Rob Ronalds bevat ruim 130(!) zorgvuldig geselecteerde songs, die stuk voor stuk zorgen voor een onvergetelijk optreden. De singles van Rob klinken vaak op de radio en de tv, natuurlijk bij het superpopulaire programma Abnormaal. 
                    
Rob Ronalds, een doorgewinterd zanger/entertainer, is geboren in Amsterdam op 31 januari 1966. Eind jaren tachtig gaat hij serieus aan de slag met zingen. Al snel blijkt dat Rob een groot talent is. Hij voelt zich op het podium als een vis in het water. Perfecte balans tussen contact met het publiek en de juiste muziekkeuze maken zijn optredens tot een ware belevenis. Overigens is juist het overbruggen van de afstand tussen zanger en publiek zijn sterke punt; iets dat hij naast het zingen -als DJ/ presentator- maar al te goed onder de knie heeft. 
                    
In 1992 verschijnt Rob Ronalds op de televisie, waar hij in de populaire Soundmixshow van Hennie Huisman een indrukwekkende René Froger neerzet. Talloze optredens volgen, en Rob zingt zich meer en meer 'in de kijker'. 1996 breekt aan en een nieuwe uitdaging begint voor Rob als publieksentertainer bij het Tv programma Te land , Ter zee en in de lucht.
                    

Klaar voor het "grote publiek" doet Rob vervolgens voorprogramma's bij Rob de Nijs, en zingt hij samen met René Froger. Ook optredens van Ruth Jacott en Marco Borsato worden regelmatig door Rob Ronalds voorafgegaan. De kans dat u Rob dus al heeft zien optreden is levensgroot. Prachtige liedjes als "This is the moment", "Copacabana", " Love is in the air", "De vrolijke koster", "Malle Babbe", "Het spoor", "Jordaan Medley", "Liever dan Lief" en "Banger hart" krijgen een ereplaats in zijn show.
                   
Het repertoire van Rob Ronalds is zo divers, beginnend met feest, ballads, apres ski, pop, Nederlandstalig. Kortom u vraagt en hij zingt.

Rob Ronalds boeken doe je bij Viking Entertainment!

Rob Ronalds boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Rob Ronalds boeken?

EUR Prijs v.a. € 1495,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Rob Ronalds
Rob Ronalds
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095