Klanttevredenheid
9
Rick Kreté

Wil je Rick Kreté boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Rick Kreté voor een evenement.

Biografie Rick Kreté

Zingende Dj Rick boek je voor heel de avond.  (4 uur)
Combinatie van zang en Dj,  (ca 3 sets met zang van 30 minuten)
Inclusief licht en geluid tot ca 150 personen.

Zingende DJ Rick is een jonge zanger met grote ambities. Vrienden hadden dit nooit achter hem gezocht omdat Rick altijd zo fanatiek met sport bezig was. Al snel wist Rick dat hij dolgraag de muziekwereld in wilde. De in 1996 geboren zanger wist in 2011 zeker dat hij verder wilde zingen. Rick begon met het draaien van muziek en al snel zong hij een paar liedjes mee. Rick had nooit verwacht dat het zo serieus zou worden, maar dat vond hij prima, dus zette hij door.

Nadat hij het muziekwereldje eenmaal had ontdekt, kwamen grote namen en bekende mensen op zijn pad. Ze vonden Rick zeker geschikt voor deze wereld en namen hem serieus. Vanaf dat moment begon Rick het ook serieus te nemen en werd hij geboekt voor bruiloften en grotere evenementen. Sindsdien is hij volop bezig met zijn muziek en brengt hij ook eigen nummers uit. Nu is hij bijna elk weekend door heel Nederland op pad om zijn muziek te laten horen. In 2017 startte Rick ook zijn eigen bedrijf. De boekingen lopen via Rick zelf, waardoor hij alles in eigen hand heeft.

Rick Kreté boeken doe je bij Viking Entertainment!

Zingedne DJ Rick boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze zanger. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Rick Kreté
Rick Kreté
Rick Kreté
Rick Kreté
Rick Kreté
Rick Kreté
Rick Kreté

Rick Kreté boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Rick Kreté
Rick Kreté
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095