Klanttevredenheid
9
REPOP

Wil je REPOP boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van REPOP voor een evenement.

Biografie REPOP

Van pop, rock tot funk: deze 11-koppige coverband met blazers zet ieder feest helemaal op z’n kop! Bekende hits van toen in een moderne uitvoering of remix, gecombineerd met top 40 muziek van nu. Door het enthousiasme, de uitzinnige show en professionele presentatie bezorgt REPOP iedereen een topavond.

Unieke bandformatie
Het is een flinke band! Deze opvallende bandformatie, van maar liefst 11 jonge muzikanten, maakt een super gevarieerd repertoire mogelijk. De zangeressen, blazers, gitaristen, toetsenist en drummer van REPOP maken van ieder feest een succes!

Super gevarieerd
De setlist van REPOP is super gevarieerd, up-to-date en spreekt feestgangers van 18 tot 50 jaar zeker aan. REPOP kan grote groepen mensen in korte tijd enthousiasmeren. Hierdoor beleeft het publiek een onvergetelijke avond!

REPOP boeken doe je bij Viking Entertainment!

REPOP boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

REPOP boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
REPOP
REPOP
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095