Klanttevredenheid
9
FUNK U boeken

Wil je FUNK U boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van FUNK U voor een evenement.

Biografie FUNK U

FUNK U is dé funky coverband van Nederland. Met jaren ervaring op podia van groot tot klein door het hele land, hebben ze alles in huis om elk evenement met een spectaculaire show op zijn kop te zetten. Begonnen op het Jazzfestival in Breda, speelt de 11-koppige bezetting van de feestband nu op allerlei soorten feesten. Denk bijvoorbeeld aan openbare festivals, maar ook privéfeesten als bruiloften en bedrijfsfeesten.

Laat je verrassen tijdens de spectaculaire show van FUNK U! De band, compleet met blazers en backings, neemt je mee in een tijdreis van anderhalf uur waarin funky covers, de beste dansmoves en een flinke dosis muzikaliteit samensmelten. Van Chaka Khan's grootste hits, tot aan de groovy songs van Bruno Mars: you name it, they play it.
 
Bereid je voor op 'A Night To Remember', vol verrassende medleys en strakke grooves waardoor iedereen (van de jongste tot aan je oma) niet stil kan blijven staan.

FUNK U boeken doe je bij Viking Entertainment!

FUNK U boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
FUNK U boeken
FUNK U boeken
FUNK U boeken
FUNK U boeken
FUNK U boeken
FUNK U boeken
FUNK U boeken
FUNK U boeken
FUNK U boeken

FUNK U boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
FUNK U boeken
FUNK U boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095