Klanttevredenheid
9
René van der Wel

Wil je René van der Wel boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van René van der Wel voor een evenement.

Biografie René van der Wel

Nog niet zo lang geleden is het dat René van der Wel in de finale stond van The Voice Senior. De IJmuidenaar greep helaas net naast de winst, maar ziet zijn deelname aan het programma als een enorm positieve ervaring. 

René van der Wel op jouw evenement

In het najaar presenteerde René zijn nieuwe cd 'Echt Wel', met Nederlandstalige nummers.  Vanaf ongeveer zijn 13e jaargang begon Van der Wel het zingen te combineren met eigen gitaarspel. Later is hij na deelname aan meerdere talentenjachten beland bij Vulcano, een bekende popgroep toentertijd. 

René van der Wel boeken

Veel van René zijn liedjes op het nieuwe album hebben een emotionele achtergrond. Zo vertelt hij hoe persoonlijke gebeurtenissen hem hebben geïnspireerd bij liedjes zoals 'Dood gewoon op straat' en 'Leef je leven'. Deze teksten zijn gebaseerd op heftige ervaringen die René heeft meegemaakt. Hiermee hoopt hij luisteraars te raken en emotionele steun te bieden."Wat mooi is, is dat ik vaak te horen krijg dat mijn muziek ook echt mensen raakt en emotioneert. Er is niets mooier dan dat.''

René van der Wel boeken doe je bij Viking Entertainment!

René van der Wel boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze artiest. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
René van der Wel

René van der Wel boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
René van der Wel
René van der Wel
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095