Klanttevredenheid
9
René Schuurmans boeken

Wil je René Schuurmans boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van René Schuurmans voor een evenement.

Biografie René Schuurmans

Als je niet minder dan 25 Nederlandstalige singles de hitparade in hebt gezongen, dan mag je zeggen dat je populair bent. En dat is René Schuurmans.

In april 2016 bracht  Rene Schuurmans het prachtige 'Tot Het Einde', een ode aan echtgenote Monic, uit. In de zomer van 2016 werd het tijd voor volop muzikale vrolijkheid met de nieuwe single 'In De Sterren Staat Geschreven'. Een uptempo feelgood meezinger. Hit componisten Emile Hartkamp en Noris Padidar schreven dit nummer al in 2011 speciaal voor Rene Schuurmans die het in die tijd nooit heeft uitgebracht. De pakkende melodie en tekst bleef hem echter prikkelen waardoor Rene nu besloten heeft het daadwerkelijk uit te brengen. 

De single van René Schuurmans "Bij ons in Brabant" is in de betreffende provincie niet meer weg te denken. Maar ook buiten Brabant behoort het nu al tot de favorieten van het publiek zoals ook zijn hits "Laat de zon in je hart’, "Hela, Ho", "Als ik haar zie", " Ik ben nou eenmaal zo" en "Mooie meisjes". Een repertoire dat er voor zorgt dat elk optreden van René een onvergetelijke happening is.

Tijdens de 25e editie van het Tilburgse Festival van het Levenslied kreeg René de felbegeerde onderscheiding Ambassadeur Levenslied. 

René Schuurmans mag zich rekenen tot één van de best geboekte artiesten van Nederland. Zijn live optredens en repertoire zijn steevast een absolute garantie voor feest!!! Het plezier straalt er vanaf en keer op keer weet hij het publiek mee te slepen in zijn energieke en sfeervolle optreden. René is een graag geziene gast op TROS/AVRO muziekfeesten, pleinfeesten, in feesttenten, bedrijfsfeesten en mega festijnen, oftewel op ieder knalfeest in Nederland, en altijd gaan tot de achterste rijen de handen in de lucht.

René Schuurmans boeken doe je bij Viking Entertainment!

René Schuurmans boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
René Schuurmans boeken
René Schuurmans boeken
René Schuurmans boeken
René Schuurmans boeken

René Schuurmans boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
René Schuurmans boeken
René Schuurmans boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095