Klanttevredenheid
9
René Bes

Wil je René Bes boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van René Bes voor een evenement.

Biografie René Bes

René Bes is een allround zanger en gitarist en verzorgt optredens op o.a. bruiloften, in café 's, op bedrijfs- en personeelsfeesten, op verjaardagsfeesten, op tuinfeesten, op terrassen, op campings etc. etc.

René Bes boeken 

Tijdens zijn solo optredens brengt hij met zang en met of zonder gitaar een zeer uitgebreid Engels- en Nederlandstalig repertoire door de jaren heen, waarvan de meeste Engelstalige nummers uit de jaren 60, 70, 80 en 90 komen. René begint zijn optredens meestal met van die lekkere gouwe ouwe nummers die iedereen nog kan dromen, waarbij in een latere set indien gewenst ook Nederlandstalige (feest)muziek de revue kan passeren (zie mij repertoire overzicht).

Door de hedendaagse techniek en het voorwerk in zijn eigen studio, hoort u bij alle nummers een volledige band met een zeer comfortabele sound, waarvan het geluidsvolume volledig naar uw wensen kan worden afgesteld.

René Bes boeken doe je bij Viking Entertainment!

René Bes boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze allround zanger en gitarist. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

René Bes boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
René Bes
René Bes
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095