Klanttevredenheid
9
Rapunzel en Grimm

Wil je Rapunzel en Grimm boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Rapunzel en Grimm voor een evenement.

Biografie Rapunzel en Grimm

Een spetterend stuntgevecht met metalen zwaarden, schild en natuurlijke houten stokken, en dit zonder harnas of helm. De roodharige strijdster met echte lange haren tot aan haar knieën, die het opneemt tegen de zwarte ridder. 

Het afgelopen jaar hebben we al vele mensen en zeker de kleine kinderen tijdens evenementen, hun harten sneller doen slaan tijdens onze gevechten. Het is dan ook niet alledaags om een vrouw te zien vechten tegen een man op deze manier. 
Dit met  een eigen decor: middeleeuwse landsknecht-tent,grote luifel met meubilair en allerlei rekwisieten, kleurrijke wapenschildjes en vlaggen.

Ook maken we gebruik van een eigen omheining/arena en dit om ieders veiligheid te garanderen tijdens de shows. Met onze middeleeuwse bastrommel,buffelhoorn en bronzen bel kondigen we de aanvang van onze gevechten aan.

Wij passen makkelijk met onze outfits en decor  in thema's zoals: Ridder en Jonkvrouw, Elfen, Game of Thrones, Vikings, enz. Ook een avondspektakel bij schemer met vuurzwaarden is mogelijk en kan ons decor aangepast worden met sfeerrijk kaarslicht en oliefakkels.

Rapunzel en Grimm boeken doe je bij Viking Entertainment!

Rapunzel en Grimm boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over dit duo. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Rapunzel en Grimm
Rapunzel en Grimm
Rapunzel en Grimm
Rapunzel en Grimm
Rapunzel en Grimm
Rapunzel en Grimm
Rapunzel en Grimm

Rapunzel en Grimm boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Rapunzel en Grimm
Rapunzel en Grimm
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095