Klanttevredenheid
9
Puur

Wil je Puur boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Puur voor een evenement.

Biografie Puur

Nederpop band PUUR; de naam zegt het al. Onvervalst lekkere popnummers van eigen bodem, gebracht door Elisa. Een sterke frontvrouw die de nummers een eigen draai geeft en gesterkt door haar mannen op gitaar, toetsen, bas en drums de zaal weet mee te nemen in een heerlijke avond vol stevige Nederlandse muziek. Geen Hazes of Jan Smit, maar nummers van De dijk, The Scene, Jeroen van der Boom, Marco, Blof en meer, die door de zuivere stem en stageperformance van Elisa van het podium knallen. Zo oordeelde ook het publiek tijdens optredens op de Nijmeegse vierdaagse, Mezz Breda, Boerderij Zoetermeer, Dolhuis Dordrecht en meer.

PUUR speelt covers maar maakt ook eigen muziek en heeft daarmee in 2011 een plaat uitgebracht, waarvan ook de losse singles hoge ogen scoorde bij publiek en radiozenders.

Lovende recensies die schreven; ‘Elisa heeft met haar band Puur een compleet, veelzijdig en verrassend goed album uitgebracht, dat absoluut grotere bekendheid verdient dan de eigen beheer status doet vermoeden.’ ‘…herkenbaar en tegelijkertijd ook zo prachtig verwoord.’ ‘..een aanstekelijke mix van bijvoorbeeld Marco Borsato met Bløf en dan met vrouwelijke zang; het klinkt als een prachtige combinatie en dat is het ook.’

PUUR is bezig met het schrijven van een tweede album en weet al door tryouts, dat ook dit materiaal de luisteraar weet in te pakken. PUUR maakt in overleg met u een mooie combinatie van beide specialisaties en zal ook zeker uw publiek behagen!!

Puur boeken doe je bij Viking Entertainment!

Puur boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Puur
Puur
Puur

Puur boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Puur
Puur
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095