Klanttevredenheid
9
Pip Pellens

Wil je Pip Pellens boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Pip Pellens voor een evenement.

Biografie Pip Pellens

Pip Pellens speelde in de soapserie Goede Tijden Slechte Tijden van 12 april 2010 tot oktober 2011 de rol van Wiet van Houten (vaste rol vanaf 20 september 2010). Met ingang van januari 2013 zal Pip met haar terugkomst in GTST weer één van de vaste gezichten van de populaire tv-serie zijn.

Pip Pellens boeken

Voor het Lef! Theater speelt Pip tot half maart 2013 de hoofdrol in de musical ‘Lover of Loser’, naar het boek van Carry Slee. Het is wereldwijd de eerste interactieve musical in dit genre, met choreografie van Dan Karaty en muziek van Brahim Fouradi. De voorstelling staat door het hele land.

Boekingen Pip Pellens

Naast haar werk als actrice is Pip ook in meer dan 120 producties als stemactrice te horen. Haar allereerste stemmetje was voor de bioscoopfilm Garfield in 2004, met ondermeer stemmen van Bo van Erven Dorens en Jim Bakkum. Sindsdien leende zij haar stem aan meerdere bioscoop films, waaronder Ice Age 3, Madagascar, Over the Hedge, Horton hears a Who (Jessica), Marmaduke (Barbara Winslow), Despicable Me (Margo), Rango (Priscilla), Parnorman (Salma) en Wreck It Ralph (Moppet Girl).

Pip Pellens boeken doe je bij Viking Entertainment!

Pip Pellens boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze actrice. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Pip Pellens boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Pip Pellens
Pip Pellens
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095