Klanttevredenheid
9
PianoJam

Wil je PianoJam boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van PianoJam voor een evenement.

Biografie PianoJam

Natuurlijk, er bestaan inmiddels vele pianoconcepten… Maar niet allemaal zo veelzijdig als The PianoJam! Met meer dan 2.000 songs in het repertoire is The PianoJam zo allround dat werkelijk álles gespeeld kan worden. The PianoJam is daarmee inzetbaar voor zowel achtergrondmuziek tijdens een diner tot een uitbundige feesttent. De setting is daarbij uit te breiden tot een complete band. The PianoJam boeken? We ontvangen je aanvraag graag!

Rasentertainers en topmuzikanten Ben (bekend van o.a. Crazy Pianos Scheveningen) en drummer Bram  (professioneel drummer in bands voor o.a. Berget Lewis, The Trammps en meer (inter)nationale artiesten) nemen hun publiek graag mee op een groot muzikaal avontuur vol humor. Het publiek bepaalt zelf de setlist. Dat kan door verzoeknummers op te schrijven op de speciale request forms die worden meegeleverd. Als geen ander weten Ben en Bram het feest te voorzien van een perfecte opbouw, waarbij alles kan: rustig beginnen en eindigen op de tafels, of direct vol gas in de polonaise!

The PianoJam is inzetbaar voor vele doeleinden, van besloten feesten tot bedrijfsevent of feesttent. Het is altijd mogelijk om de standaard duo-setting van pianist-zanger en drummer aan te vullen met bijvoorbeeld een zangeres of saxofonist. Met een compacte geluidset waar mogelijk en een flinke geluidset waar het nodig is, is The PianoJam de perfecte invulling voor iedere gelegenheid.

Ze spelen 3 sets van ca 45 minuten.

PianoJam boeken doe je bij Viking Entertainment!

PianoJam boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze piano band. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
PianoJam
PianoJam
PianoJam
PianoJam
PianoJam
PianoJam

PianoJam boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
PianoJam
PianoJam
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095