Klanttevredenheid
9
Pianiste Elke

Wil je Pianiste Elke boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Pianiste Elke voor een evenement.

Biografie Pianiste Elke

Elke zingt! En….Elke Keer Anders!

Zangeres en pianiste Elke Rouwmaat staat al jaren bekend om haar vermogen van iedere gelegenheid een onvergetelijke muzikale ervaring te maken. Of het nu een vooraf gearrangeerd programma betreft of lekker live op verzoek; Elke doet het en presenteert vol trots haar nieuwe show; Elke Keer Anders!

Elke Keer Anders past telkens weer de muzikale schoen als het gaat om uw unieke idee, diner, locatie, feest, bruiloft of bijzonder evenement.  Elke laat zich graag verrassen om ú te verbazen!  Elke Keer Anders heeft vele ideeën, maar ook vele gezichten!

Op ons muzikale menu staan de volgende formaties;

Elke Keer Alleen! Maar nooit eenzaam..(solo)
Alleen op het podium ervaart Elke de intieme sfeer van uw bijzonder samenzijn. Of het nu gaat om een diner, een rustige borrel, een gezellige verjaardag, een huwelijksceremonie of een laatste wens. Elke verzorgt, samen met haar piano, solo een passend arrangement dat past bij de gelegenheid.

Elke Keer Samen! (duo)
Elke speelt ook graag samen, vooral daar waar er wat meer geluid gemaakt mag worden! Samen is nooit alleen, en dat hoor je! Of het nu een gitaar is of een saxofoon, de ruimte kleedt aan. Een gezellige (bedrijfs)borrel, een besloten feestje of zin in uw eigen unieke huiskamerconcert?  Elke neemt een van haar vrienden mee!

Elke Keer Feest! (trio)
Als Elke echt uitpakt, gaan de voetjes van de vloer! Ze neemt haar vrienden mee en maakt van uw bedrijfsfeest, bruiloft of feestlocatie een echte, deinende menigte! Uiteraard in uw eigen stijl, maar trek uw dansschoenen aan..

Heeft u een leuke gelegenheid gepland staan, maar nog niet nagedacht over de muzikale omlijsting? Uiteraard zit Elke zelf ook bomvol ideeën, die ze graag met u deelt!

Elke Keer Creatief!
Elke heeft meerdere concepten, waarbij haar muzikale keuzes vooraf zijn vastgesteld, al denkt Elke graag met u mee. Een greep uit haar persoonlijke favorieten;

Elke's wallpaperis rustig, maar stijlvol. Elke speelt popballads en medium popnummers, maar maakt in overleg graag uitstapjes naar de wereld van soul, jazz of kleinkunst op de achtergrond van uw samenzijn. Elke kan dit zowel alleen als samen.
 Elke's kleinkunstbevat een greep uit het Nederlandstalig kleinkunstrepertoire. Voor liefhebbers van dit genre zingt Elke pareltjes van Hollandse bodem, bijvoorbeeld van Harrie Jekkers, Wim Sonneveld of, meer recent, Jurk! Elke zingt alleen, maar kan dit ook samen.
 Elke's fireworks!staat voor een avond vol muzikaal vuurwerk! Luisteren mag, maar dansen is een must! Elke neemt al haar vrienden mee om van uw feest een knalfuif te maken.
 Elke's timetravelneemt u mee op een muzikale tijdreis tijdens, bijvoorbeeld, een groot diner of rustige feestgelegenheid. Via de roerige 50's en 60's, gedomineerd door Elvis en The Beatles, neemt Elke u mee door de swingende 70's van Motown en Disco classics op weg naar de 80's; het tijdperk van grote namen als Michael Jackson en Madonna. Via de rock en pop van de negentiger jaren, brengt Elke u netjes terug in het hier en nu! Elke Keer spontaan!

Naast Elke's vast omlijstingen wordt ze graag verrast door uw muzikale wensen! Live en op verzoek? Of toch liever vooraf besproken maatwerk? Verzoeken kunnen altijd worden gedaan, zowel vooraf, als tijdens de show!

Elke's requestis het meest flitsende concept dat Elke biedt. U vraagt, Elke draait! Of samen, of met al haar vrienden, want dat bepaalt u. Hoe groter het publiek, hoe groter het feest!

Elke's weddingbells!De naam doet het al vermoeden; het mooiste moment op de mooiste dag van uw leven, de huwelijksceremonie, en dat ene nummer mag niet ontbreken… Elke bespreekt, bedenkt en bespeelt uw mooiste nummers met het grootste plezier.

Elke heeft 6 jaar gestudeerd aan het conservatorium aan de Saxion Hogeschool te Enschede. De eerste vier jaar heeft ze de studie Docent Muziek gestudeerd. In het derde jaar van deze opleiding heeft ze toelating gedaan voor haar tweede studie, zang lichte muziek. Voor beide studies is ze met goed gevolg afgestudeerd, met een negen voor de opleiding zang lichte muziek.

Elke heeft tijdens haar studie zangles gehad van Marja Reinders en Adrienne West.
Ze heeft ook lessen en masterclasses gehad van o.a. Ronals Douglas, Nancy Marano, Deborah Brown, Ilse Huizinga en Marion Haverkort.

Tijdens haar middelbare school- en studietijd heeft Elke meegewerkt aan verschillende projecten, zoals de Messiah van Handel, het Gloria van Vivaldi,, musicals "Hotel Astoria", "Psyche", "Joseph and the amazing technicolor dreamcoat", welke eind september 2005 werd opgevoerd in Ootmarsum en verschillende lunchconcerten en optredens binnen het  conservatorium. 

In 2005 is Elke regisseur geweest van de musical "Chicago", welke werd opgevoerd op het Hendrik Pierson College te Zetten. In 2006 is de musical "Aida" opgevoerd in Zetten. Elke speelde hier een grote rol bij het instuderen van de zangstukken en het coachen van solisten.

Ook heeft Elke gezongen in het vrouwenkamerkoor onder leiding van Kees Stolwijk, waarmee ze veel concerten heeft gegeven, waaronder ook met het Orkest van het Oosten. Met het Ensemble BWV heeft Elke ook een aantal keer meegezongen. Dit ensemble stond eveneens onder leiding van Kees Stolwijk.

n 2004 en 2005 was Elke onderdeel van vocaal ensemble 'Il concerto vocale' onder leiding van Hans de Wilde. Hiermee heeft zij verschillende keren opgetreden.
In november 2006 trad Elke als klassiek soliste op bij het Betuws Kamerkoor onder leiding van Frans van de Loo in het kerkje van Ressen.

Tijdens haar studie in Enschede zong Elke in verschillende studentenbands en zong zij verschillende keren als backgroundzangeres bij de 'Bob East Showband'. Eenmaal terug in de Betuwe heeft Elke gezongen bij de band 'Boundless'. Op dit moment maakt ze onderdeel uit van de formaties Piano & Co en treed ze solo op als 'Elke keer Anders', waarbij ze van iedere verschillende gelegenheid een passend feestje weet te maken.

Elke maakt deel uit van 'Lekker Close', een close harmony groep bestaande uit 4 enthousiaste zangers en zangeressen die vooral a capella zingen.

In december 2006 heeft Elke samen met pianist Rogier IJmker de muziektheatervoorstelling 'Elke kerst met Rogier' met succes opgevoerd in theater De Kinkel te Bemmel. Op 19 en 20 januari 2008 brachten zij theatershow 'Welcome to El's place', wat wederom een succes was.

In maart 2009 stonden ze weer op de planken met de muziektheatervoorstelling 'Elke keer anders', een muzikale show met zowel Engels-, Frans- als Nederlandstalige nummers.

In Bemmel staat Elke ook regelmatig buiten het theater op de planken, zoals op de dweildag en in 2008, 2010 en 2012 bij 100% in concert (ism de Rotdweilers, Alarmfase 3 en UDI).

Maar ook bij het nationaal bekende Literair Café, georganiseerd door TOP Bemmel, verzorgde zij zowel de presentatie als de muzikale omlijsting die prachtig aansloot bij het thema van de avond.

In juni 2003 (docent muziek) en in juni 2005 (zang lichte muziek) is Elke afgestudeerd aan het conservatorium te Enschede. Op dit moment is ze werkzaam als zangdocent en werkbegeleider aan het conservatorium Zwolle, geeft ze privezangles en zangworkshops en treedt ze op met zowel haar band Piano & Co als solo, en doet ze vele andere muzikale projecten.

Pianiste Elke boeken doe je bij Viking Entertainment!

Pianiste Elke boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Pianiste Elke
Pianiste Elke
Pianiste Elke
Pianiste Elke

Pianiste Elke boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Pianiste Elke
Pianiste Elke
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095