Klanttevredenheid
9
Pianist Fulco

Wil je Pianist Fulco boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Pianist Fulco voor een evenement.

Biografie Pianist Fulco

Fulco Oyevaar, the Singing Piano Player, een spontane, enthousiaste singing piano player die met zijn repertoire vele genres bestrijkt. Hij heeft vele lessen op het gebied van zang en piano gevolgd, zowel aan het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam als bij vele prive docenten en tijdens workshops in het buitenland.
 

Pianist Fulco boeken

Fulco is regelmatig te horen en te zien in de originele pianobars in binnen- en buitenland. Tevens speelt hij (al vanaf zijn twintigste) wekelijks in diverse restaurants, hotels, casino's en op bruiloften en recepties, Tijdens zijn optredens kun je genieten van heerlijke ballades, Golden Oldies, The Beatles, Elton John, Billy Joel, Rock & Roll, Nederlandstalige toppers en lekkere swingende dance nummers waarbij hij het publiek in zijn enthousiasme meesleept.
 

Boekingen pianist Fulco

Fulco is uitermate geschikt om achtergrondmuziek te verzorgen en vervolgens, als de avond zich ervoor leent, een swingender repertoire ten gehore kan gaan brengen. U kunt Fulco inhuren als solo pianist zanger, hij neemt zijn eigen baby vleugel en zang installatie mee.

Pianist Fulco boeken doe je bij Viking Entertainment!

Pianist Fulco boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze zanger/pianist. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Pianist Fulco boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Pianist Fulco
Pianist Fulco
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095