Klanttevredenheid
9
Phil Bee

Wil je Phil Bee boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Phil Bee voor een evenement.

Biografie Phil Bee

Phil Bee speelt al meer dan 30 jaar op internationale podia met zijn blues- en soul gerelateerde bands. Met in de trofeeënkast: diverse Dutch Blues Awards, beste zanger, beste CD EN beste band wordt hij beschouwd als een van de beste zangers in zijn genre in Europa.

Met die “bagage” schreef hij zich in voor The Voice Senior 2021, Nederlandse editie. Onbekend bij het mainstream publiek heeft hij ronde voor ronde, met zijn soulvolle stem, de jury en uiteindelijk in de finale het stemmende publiek, weggeblazen.

Unaniem vond iedereen Phil de terechte winnaar, in wat de redactie
de sterkste editie van alle jaargangen bestempelde.

Met onder andere nummers als; Tennessee Whiskey en When a man loves a woman werd tevens een voorproefje gegeven aan het Nederlandse publiek wat ze van Phil Bee’s Band kunnen verwachten tijdens live shows. In dat kielzog ook prachtige eigen nummers. Phil Bee brengt je terug naar de 60's & 70's en dat met eigen versies van covers én eigen nummers van een van zijn 16 albums. Een vleugje Joe Cocker is nooit ver weg, maar het is veel meer dan dat. Rauw, ongepolijst, ondersteund door een super strakke band van Nederlandse top muzikanten!
 
 

Phil Bee boeken doe je bij Viking Entertainment!

Phil Bee boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze artiest. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Phil Bee
Phil Bee
Phil Bee
Phil Bee
Phil Bee

Phil Bee boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Phil Bee
Phil Bee
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095