Klanttevredenheid
9
Peggy Mays

Wil je Peggy Mays boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Peggy Mays voor een evenement.

Biografie Peggy Mays

Peggy Mays is bekend van radio en TV. Zij heeft meegedaan aan het Trosprogramma sterren.nl-academy in 2008 en was 1 van de drie finalisten. Haar 1e singel is geschreven en gecomponeerd door Edwin van Hoevelaak met de titel "De liefde van mijn leven".

In februari 2010 mocht Peggy deelnemen aan het Nationaal Songfestival. Zij werd door Albert West gekozen en gecoached. Haar versie van "Shalalie, ik ben verliefd" is geschreven en gecomponeerd door Pierre Kartner en gearrangeerd door Albert West, John van de Ven en Roel Jongenelen.

Vorig jaar was Peggy ook te zien zijn bij RTV Gelderland in het vervolg op de serie 'Zij gelooft in mij'. Hiervoor is ze een dag gevolgd door de camera van RTV Gelderland.

Met de release van "Verloren zijn we niet" heeft Peggy Mays haar tweede single van 2014 uitgebracht. Na "Heb jij je koffer al gepakt" was het even zoeken naar een waardig opvolger maar dat is met deze klassieker zeker gelukt. Eind 2014 bracht Peggy ook nog het liedje “1000 kussen” uit en ook in 2015 zal Peggy niet stilzitten!

Andere uitgebrachte songs van Peggy zijn:

“Ik ben weg van jou”
“Heel mijn hart”
“Alleen”
“Wij”

Peggy Mays boeken doe je bij Viking Entertainment!

Peggy Mays boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Peggy Mays
Peggy Mays
Peggy Mays

Peggy Mays boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Peggy Mays
Peggy Mays
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095