Klanttevredenheid
9
Ouwe Jongens Krentebrood

Wil je OJKB (Ouwe Jongens Krentebrood) boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van OJKB (Ouwe Jongens Krentebrood) voor een evenement.

Biografie OJKB (Ouwe Jongens Krentebrood)

Ouwe Jongens Krentebrood boeken? Dat doe je bij Viking Entertainment. Ouwe Jongens Krentebrood staat voor ‘Sfeer van kameraadschap, gezelligheid en alles dik in orde met elkaar’. De uitdrukking komt al voor begin jaren zeventig maar werd een decennium later pas echt populair. Het komt van ‘origine’ uit Amsterdam en is een ouderwetse uitspraak maar nu omgetoverd tot een ‘Hip and Happening’ item voor op uw kermis, in uw feesttent of voor op uw festival. De act; #OJKB (Ouwe Jongens Krentebrood) is een feit. Ze zijn een DJ Team bestaande uit ervaren mannen in de muziek branche; DJ Glenn B en Carlos Barbosa.

Ouwe Jongens Krentebrood boeken op jouw feest of evenement

In de afgelopen 15 jaar hebben ze alle clubs en festivals in heel Nederland gezien doordat ze als duo maar ook afzonderlijk van elkaar met diverse tours het hele land doortrokken. Nu het fenomeen ‘The 90’s’ ontzettend populair is geworden hebben de mannen van #OJKB ontwikkeld. Hierdoor breng je een jonge en oude doelgroep bij elkaar door middel van de perfecte mix van de 90’s en de 00’s. Zij toveren het in een nieuw jasje en in combinatie met de gave interactie met het publiek is er een nieuwe act geboren! Met het strakke maar ook classic design van het artwork is #OJKB een werkelijke ´musthave´ in uw programmering van een club, zaal, kermis, café, festival, feesttent of welke uitgaangelegenheid dan ook.

Boekingen van Ouwe Jongens Krentebrood

Bent u opzoek naar een DJ formatie die wel wat weet van non-stop feesthits? Boek Ouwe Jongens Krentebrood dan nu!

OJKB (Ouwe Jongens Krentebrood) boeken doe je bij Viking Entertainment!

OJKB (Ouwe Jongens Krentebrood) boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Ouwe Jongens Krentebrood
Ouwe Jongens Krentebrood
Ouwe Jongens Krentebrood
Ouwe Jongens Krentebrood

Ouwe Jongens Krentebrood boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Ouwe Jongens Krentebrood
Ouwe Jongens Krentebrood
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095