Klanttevredenheid
9
Opschaakl'n

Wil je Opschaakl'n boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Opschaakl'n voor een evenement.

Biografie Opschaakl'n

Opzoek naar een coverband die het echte oergevoel in je naarboven haalt? Dan zit je met Opschaakl'n wel goed! Deze legendarische band neemt alle ingrediënten mee om er een topavond van te maken. Deze prestatie leveren zij dan ook met twee gitaristen, een bassist, een drummer en natuurlijk de enige niet-instrumentalist maar zanger. 

Opschaakl'n boeken

Met covers van onder andere Jovink, Normaal en Kas Bendjen zorgt deze band voor een avond vol sfeer en plezier. Ook hebben we wat eigen werk, waarmee de hele tent op zijn kop staan. Hun motto is dan ook: REMMEN IS ANGST! Deze combinatie zorgt voor een avond vol dialect-rock!

Boekingen van Opschaakl'n

Opzoek naar een coverband die iedere keer op keer de avond op zijn kop zet doormiddel van een wapenrek aan dialect-rock? Boek Opschaakl'n dan nu!
 

Opschaakl'n boeken doe je bij Viking Entertainment!

Opschaakl'n boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze band. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Opschaakl'n boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Opschaakl'n
Opschaakl'n
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095