Klanttevredenheid
9
Normaal

Wil je Normaal boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Normaal voor een evenement.

Biografie Normaal

Kop uit een krantenartikel: 'Normaal is geen groep, maar een levenshouding'. Subkop: 'Wij zijn boerenhufters uit de Achterhoek en geen gladde stoepenboys uit de grote stad'. Het album Oerend Hard, in één keer opgenomen, schopt het bijna tot de album top 10.

Normaal - Oerend Hard 


Door middel van stunts en een geslaagde videoclip van ‘Oerend Hard’ weet Normaal in 1977 veel aandacht te genereren. ‘Oerend Hard’ is in de lente de eerste grote hit van de Achterhoekers. Zanger Bennie Jolink over de trouw van zijn als hokers bekende staande fans: 'Onze fanclub is zeldzaam trouw. Daar kunnen we bijna van leven. Al laat ik een scheet op een single, dan nog worden er 10.000 van verkocht.'

Met 42 top-40 hits zijn ze niet meer weg te denken uit de Nederlandse hitgeschiedenis
 

Maar liefst 42 top-40 hits scoort de Achterhoekse formatie door de jaren heen. In 2005 vierde Normaal het dertigjarig jubileum. Drie decennia waarin de band uitgroeide tot een instituut in de nederrock en waarin een enorm aantal hits is geschreven.

De band werd ook bekend door een aantal opvallende duetten o.a. met Johny Hoes en de Zangeres zonder Naam. In 2001 werd er een film over Normaal gemaakt met de titel 'Ik kom altied weer terug'. Het succes van Normaal is in 2006 bevestigd, toen ze de Edison Ouvre Prijs voor gehele repertoire in ontvangst mochten nemen.

Normaal boeken doe je bij Viking Entertainment!

Normaal boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Normaal boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Normaal
Normaal
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095