Klanttevredenheid
9
Opgeblazen

Wil je Opgeblazen boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Opgeblazen voor een evenement.

Biografie Opgeblazen

De Toreador raast als een virus over Nederland. Van sportkantine tot boxgala, van kroeg tot festival, overal hoor je "Oh Oh Senorita, Dit is het momentooo"

Opgeblazen boeken op jouw evenement

Opgeblazen is de nieuwste feestsensatie van NL! Opgeblazen treed nu naar de voorgrond met hun remake van Jacques Herb’s De Toreador. In elke hitlijst zijn ze te vinden. De plaat heeft support van o.a. Radio 538, Q Music, PuurNL, TV Oranje en nog vele anderen. Zelfs op NPO1 komt de videoclip voorbij.

Opgeblazen boeken

Opgeblazen bestaat uit 2 feest deejays en een zanger. Tijdens hun 60 minuten durende show brengen ze nog sneller dan het licht, alle explosieve meezingers en top 40 hits. Alles van nu tot aan de 80s in eigentijdse jasjes in een interactieve show. Zo blijven jong en oud bediend en gaat het publiek helemaal op in de show waarbij ze letterlijk het podium zullen opblazen met diverse speciale effecten. Het publiek wordt interactief betrokken bij hun optredens. De enige feest act waarbij dj en live zang op zo een hoog niveau uitgevoerd worden!

Disclaimer: Omdat Opgeblazen niet verantwoordelijk wil zijn van alle gekkigheid die tijdens de show van hen ontstaat. Er zal hard en misschien vals worden meegezongen door uw publiek. Schade die ontstaat door bewegende, springende en dansend publiek kunnen niet op Opgeblazen worden verhaald. Kortom houdt rekening met een uit de hand en vooral een explosief feest tijdens de shows van de deejays en live zanger van Opgeblazen.

Opgeblazen boeken met Wilbert Pigmans

Opgeblazen is ook te boeken met zanger Wilbert Pigmans!

Opgeblazen boeken doe je bij Viking Entertainment!

Opgeblazen boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze DJ-act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Opgeblazen

Opgeblazen boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Opgeblazen
Opgeblazen
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095