Klanttevredenheid
9
Odil

Wil je Odil boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Odil voor een evenement.

Biografie Odil

Odil is de nieuwste sensatie op het gebied van straatanimatie. Een interactieve mobiele wandelshow voor alle leeftijden.

Touwen, katrollen en tegengewichten maken van het grappige, licht melancholische schouwspel een aantrekkelijk en intrigerend feest, helemaal op het ritme van speciaal gecomponeerde muziek. Aangepaste verlichting maakt het ook mogelijk om ’s avonds een tochtje te maken en draagt zeker bij aan speciale themafeesten. Te denken aan Halloween, horroravonden of griezel evenementen.

Met een tot de verbeelding sprekende stootkar vervoert een sprookjesachtige dame het skelet Odil, op zoek naar een laatste rustplaats ergens tussen hemel en aarde. Maar het eigenzinnig geraamte zet toch nog liever éérst een stapje in de onze wereld.

Odil verrast en verblijdt omstaanders van jonge tot oud met zijn levensechte bewegingen, de non-verbale interactie tussen de één meter dertig grote marionet en de poppenspeler is toegankelijk voor een uiterst breed publiek.

Odil is net zoals de succesvolle ‘den Ongekenden Weereld des Heeren Ottfriedt’ een visueel uiterst aantrekkelijke wandelact met korte vaste voorstellingen. ‘Ottfriedt’ en ‘Odil’ kunnen ook makkelijk samen geboekt worden onder speciale voorwaarden.

Odil boeken doe je bij Viking Entertainment!

Odil boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze straatanimatie act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Odil
Odil

Odil boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Odil
Odil
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095