Klanttevredenheid
9
terug naar het overzicht

STEF CLASSENS tweede bij TVOH

Zanger Stef Classens (26) heeft vrijdagavond de tweede plaats behaald tijdens de finale van The Voice of Holland. De tiende editie van deze talentenjacht is gewonnen door Sophia Kruithof (17).Stef Classens won in 2014 het programma De Beste Singer-Songwriter van Nederland, maar deed mee aan The Voice om zich nu volledig als zanger te profileren. Afgelopen vrijdag konden ruim 1,8 miljoen mensen zien hoe hij tweede werd in de grote finale van The Voice of Holland! Ondanks dat hij niet als winnaar uit de bus kwam heerste bij Stef geen teleurstelling, hij had zelf niet op een finaleplaats gerekend, "Ik ben alleen maar blij". Stef maakte deel uit van Team Waylon. De Limburger begon volgens kenners van de talentenjacht niet als favoriet, maar ontwikkelde zich erg goed en plaatste zich uiteindelijk toch voor een finaleplaats.

In de finale moest Stef het opnemen tegen Sophia. Beide finalisten mochten een eigen nummer ten gehore brengen. Voor zijn nummer 'Carried Away' kreeg Stef een staande ovatie!

Stef is al jaren zanger/frontman van de populaire en succesvolle coverband Noah, waarmee hij optreedt op festivals, tent- en dorpsfeesten, kermissen en andere mooie evenementen!

Stef Classens is exclusief te boeken bij Viking Entertainment Group.
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095