Klanttevredenheid
9
Niek Boes

Wil je Niek Boes boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Niek Boes voor een evenement.

Biografie Niek Boes

Is het gebulder van een overvliegende F16? Of is het Niek? Is het gerammel van een Trabantje dat niet wil starten? Of weer Niek? Staat de Nintendo spelcomputer aan of is het soms..? Ja, het is Niek. Niek Boes, een stemkunstenaar met ruim 250 van de meest uiteenlopende geluiden op zijn repertoire. Van een landende Boeing 747, inclusief remweg, tot het geluid van een Mercedes door de regen over de snelweg. En perfect.

Zo perfect dat hij als eerste Nederlander de Deutsche Künstlerpreis, een soort Oscar, tijdens Die Goldene Künstler-gala in Stuttgart in ontvangst mag nemen. Niek Boes heeft naast zijn Theatertournee door Europa een uitermate geschikt programma voor bedrijfsfeesten en evenementen. Een robot komt het podium op met spectaculaire robotgeluiden. De robot vraagt (meestal) een dame uit het publiek en vraagt haar met hem te dansen. Al dansende vraagt de robot om wat ''Human Energy'' van de vrouw die zij middels hand tot hand contact aan de robot doorgeeft. De robot verandert in een clown met rode neus.

Deze blije clown neemt het publiek mee naar de verbluffende wereld van de geluiden. Verbluffende geluidsimitaties verwerkt in een komisch verhaal volgen. Niek Boes maakt in deze act keuze uit meer dan 250 geluiden. Van een laag overvliegende F-16 (u voelt hem door de zaal gaan!) tot een lente dag in het bos met fluitende vogeltjes.

Niek Boes boeken doe je bij Viking Entertainment!

Niek Boes boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Niek Boes
Niek Boes
Niek Boes

Niek Boes boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Niek Boes
Niek Boes
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095