Klanttevredenheid
9
Nico zingt Hazes

Wil je Nico zingt Hazes boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Nico zingt Hazes voor een evenement.

Biografie Nico zingt Hazes

Op 28 mei 1973 werd in Ninove Nico Stevens geboren.
Een Oost Vlaamse stad waar hij tot op heden nog woont.
Al vanop heel jonge leeftijd waren twee dingen heel duidelijk voor Nico. Hij hield enorm van het Sinterklaasfeest, en hij was verzot van wrestling op TV .

Twee zaken die later een heel grote rol in zijn leven zouden gaan spelen.
Vastbesloten om ooit zelf worstelaar te worden begon Nico op zestienjarige leeftijd met powerlifting. Een sport die hem op het lijf geschreven was .
Zijn trainingen werden beloond en in 1999 zette hij uiteindelijk de stap naar de worstelring.

Al snel werd hij opgemerkt door internationale talentscouts, en het duurde niet lang voor Nico allure maakte in de Europese worstelwereld. Tussen 2000 en 2014 deed hij dan ook meer dan 500 wedstrijden op internationaal niveau. Nico was te zien in landen zoals Frankrijk, Duitsland, België, Nederland, Zweden, Zwitserland, Noorwegen, Bulgarije, Italië, Spanje, Polen, Japan, het eiland Reunion , …
In 2011 werd Nico door de stad Ninove uitgeroepen tot sportman van het jaar, nadat hij in het Poolse Zawiercie europees kampioen werd.

In 2014 besloot Nico zijn leven als worstelaar op te geven en zich verder op zijn zangcarrière te richten.
 
Toen hij 22 jaar was trad hij voor het eerst in de rol van de Goedheilig man. Hij is als voorzitter de trekkende kracht van zijn vereniging, de Sint Nicolaasvrienden, en sindsdien neemt hij in de periode naar 6 december toe jaarlijkse rust om honderden kinderen gelukkig te maken.
 
Zijn liefde voor de muziek van André begon al heel jong. Als jonge knaap vrolijkte Nico familiefeestjes op door liedjes van zijn idool te playbacken.
Door zijn drukke leven in de sportwereld, moest Nico zijn kans om een concert van Hazes bij te wonen in de Amsterdam Arena opzijschuiven. Wel beloofde hij zijn vrienden dat hij het volgende groot optreden kost wat kost zou bijwonen. Door het plotse overlijden van André in 2004, was dit dus zijn begrafenis.
De eerste stap als imitator begon in feite op grappige wijze.  Door het verliezen van een weddenschap in 2004 moest Nico als tegenprestatie een paar nummers van zijn idool zingen .
Meer en meer mensen raakten steeds verder overtuigd van het zangtalent van Nico, en begonnen hem dus steeds meer te vragen om op te treden op feestjes en evenementen. Niet altijd makkelijk te combineren als je weet dat Nico bijna ieder weekend in het buitenland verbleef voor de sport.
De laatste jaren besloot Nico om volop voor zijn zangcarrière te gaan, en hij is dan ook een veel gevraagde tribute artiest van André…

Nico zingt Hazes boeken doe je bij Viking Entertainment!

Nico zingt Hazes boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze zanger. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Nico zingt Hazes
Nico zingt Hazes
Nico zingt Hazes
Nico zingt Hazes
Nico zingt Hazes

Nico zingt Hazes boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Nico zingt Hazes
Nico zingt Hazes
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095