Klanttevredenheid
9
Nicky en Simone

Wil je Nicky en Simone boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Nicky en Simone voor een evenement.

Biografie Nicky en Simone

De feestkoninginnen van Nederland jagen tijdens het naderende carnavalsfeest het hoofd van alle kerels op hol. Wanneer Nicky en Simone met hun lipjes getuit, borstjes vooruit de kroeg binnenkomen zijn de blikken niet van de lucht. Er wordt wat gesjanst en gesnold en menig kerel heeft al bedacht waar hij de nacht wil doorbrengen. Uiteindelijk komt het puntje helaas niet bij het paaltje wanneer de dames in koor roepen: ‘Ik wil met jou heel graag naar bed, maar mijn pyjama ligt nog thuis’.  Een absolute carnavalskraker die lekker in je hoofd blijft hangen!

Bij toeval ontmoetten deze twee Gooische diva’s elkaar en al snel was de boodschap helder: Daar moet een bubbeltje in, dan komt er muziek uit! Wanneer deze twee guilty pleasure feestkoninginnen in da house zijn, is niemand meer veilig. 

"Nicky en Simone” is een van de weinige vrouwelijke feestact’s in Nederland en ze zijn uitermate geschikt voor feesttenten, herenzittingen, kermissen, Carnaval, festivals, Gooische avond, Gooische bingo, bedrijfsfeesten etc.
 
Het recept is helder: Keihard meezingen met 'E viva Espana', meedeinen met 'De Woonboot', een traantje wegpinken tijdens 'Mag ik dan bij jou’ en uit je plaat gaan op 'I will Survive’.


 

Nicky en Simone boeken doe je bij Viking Entertainment!

Nicky en Simone boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Nicky en Simone boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Nicky en Simone
Nicky en Simone
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095