Klanttevredenheid
9
Neil Diamond Tributeshow - Neil4real

Wil je Neil Diamond Tributeshow - Neil4real boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Neil Diamond Tributeshow - Neil4real voor een evenement.

Biografie Neil Diamond Tributeshow - Neil4real

De Nederlandse Neil Diamon (Marcel als Neil4real) is vanaf zijn 18e jaar geïnspireerd door Neil Diamon en weet dat gevoel in zijn stem en performance te leggen met zijn warme stem en de juiste uitstraling. Neil4real neemt u terug naar de glorietijd van Neil Diamond in de jaren '70. Neil4real neemt u mee in de emotie van nummers ''Sweet Caroline'', ''Girl, You'll  Be A Woman Soon''. ''Solitary Man'', I Am...I Said'', ''Cracklin' Rosie'' ... en vele hits. 

Marcel weet als geen ander een gevoelige snaar te raken bij mensen die de muziek van Neil waarderen, maar ook mensen die weinig van Neil Diamon kennen zullen aangenaam verrast zijn door de songs die Marcel ten gehore brengt. Ook zoekt hij interactie met het publiek en hij treedt op in de stijl zoals we van Neil Diamond kennen, met zijn prachtige overhemden uit de 70's en zijn flinke haardos.

Keer terig in de tijd naar de jaren '70 met Neil4real en laat u meeslepen door de sfeer en de hype van toen. Geniet van de mooiste ballads en de opzwepende songs. Neil4real begeleidt zichzelf op gitaar en/of met een orkestband. 

Neil Diamond Tributeshow - Neil4real boeken doe je bij Viking Entertainment!

Neil Diamond Tribute boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Neil Diamond Tributeshow - Neil4real
Neil Diamond Tributeshow - Neil4real

Neil Diamond Tributeshow - Neil4real boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Neil Diamond Tributeshow - Neil4real
Neil Diamond Tributeshow - Neil4real
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095