Klanttevredenheid
9
A*Fever - The Ultimate ABBA Tribute

Wil je A*Fever - The Ultimate ABBA Tribute boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van A*Fever - The Ultimate ABBA Tribute voor een evenement.

Biografie A*Fever - The Ultimate ABBA Tribute

ABBA is een van de meest succesvolle popformaties van de jaren 70 en 80. De voorletters van de twee liefdeskoppels, Agnetha & Björn en Anni-Frid & Benny, vormden de basis voor de naam van de band: ABBA. Het blijkt een act die niet meer weg te denken is uit de muziekgeschiedenis. Er is genoeg hitrepertoire om meerdere best-of albums mee te vullen. Deze zelfde wereldhits zijn ruim 40 jaar later nog steeds immens populair. In de zomer van 2010 ontstaat A*Fever. Het idee van deze ABBA-tribute band vindt zijn oorsprong tijdens een vakantie in Zweden met als aanleiding een daar gekocht exemplaar van ‘ABBA Gold’. De manager van A*Fever, Rock Hoekstra, raakte geïntrigeerd door de ABBA-sound en bij thuiskomst besloot hij om ervoor te zorgen dat het fantastische repertoire van ABBA weer live op de bühne zou worden gebracht.

A*Fever - The Ultimate ABBA Tribute boeken 

Niet veel later werden de arrangementen gemaakt door muzikanten verspreid over Nederland en Zweden. Een Frida, Agnetha, Benny & Björn maakten de formatie van A*Fever compleet. Inmiddels heeft de band net zoveel routine gekregen in het neerzetten van een waanzinnige show als ABBA zelf. Sinds 2015 is de oorspronkelijke bezetting van A*Fever uitgebreid met een liveband en speelt de 9-koppige band in theaters en poppodia door heel Nederland. Met trots kunnen we zeggen dat A*Fever de beste ABBA-tribute band van Europa is!

Het boeken van A*Fever - The Ultimate ABBA Tribute

A*Fever - The Ultimate ABBA Tribute onderscheidt zich door de prachtige handgemaakte kostuums en de adembenemende stemmen van onze zangeressen. Dit alles maakt een show van A*Fever tot een onvergetelijke meezingavond!

A*Fever - The Ultimate ABBA Tribute boeken doe je bij Viking Entertainment!

A*Fever - The Ultimate ABBA Tribute boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze ultimate ABBA tribute. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
A*Fever - The Ultimate ABBA Tribute
A*Fever - The Ultimate ABBA Tribute
A*Fever - The Ultimate ABBA Tribute
A*Fever - The Ultimate ABBA Tribute
A*Fever - The Ultimate ABBA Tribute
A*Fever - The Ultimate ABBA Tribute

A*Fever - The Ultimate ABBA Tribute boeken?

EUR Prijs v.a. € 3000,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
A*Fever - The Ultimate ABBA Tribute
A*Fever - The Ultimate ABBA Tribute
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095