Klanttevredenheid
9
Natte Visstick Boeken

Wil je Natte Visstick boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Natte Visstick voor een evenement.

Biografie Natte Visstick

Natte Visstick maakte zichzelf al eerder berucht binnen de technowereld en de laatste jaren bracht hij veel nummers uit waarbij de ene al wat vreemder was dan de ander.

Als het aankomt op absurde techno, vindt Natte Visstick in Vieze Asbak zijn Siamese tweelingbroer. Natte Visstick kwam een paar weken geleden voor het eerst piepen in de hitlijsten met zijn nummer “Visstick Gooi Die K*nker Kick”. Zeker ook door de release van deze track vindt je Natte Visstick op de aankomende editie van Eurosonic Noorderslag.

“Lekkere Boterham”, de nieuwste single van Natte Visstick, klinkt precies zoals je van deze twee dj’s mag verwachten. Een snelle technobeat dat direct vaart brengt in het nummer met vervolgens een harde drop om U tegen te zeggen. Het is zeker een van de betere nummers van beide artiesten, gezien ze het houden bij een track dat zich tussen techno en hardcore bevindt. Er wordt niet overdreven met veel te gekke sounds, iets waar beide artiesten zich wel eens schuldig aan durven te maken.

De titel van het nummer is tevens de enigste woorden die voorkomen op de track, deze komt je misschien bekend voor gezien ‘lekkere k*nkerboterham’ de woorden zijn van het personage Tata uit de Nederlandse misdaadserie Mocro-Mafia. Vuile Asbak en Natte Visstick maken muziek onder de norm ‘hoe gekker hoe liever’ en dat laatste vind je ook overduidelijk terug in het design van de hoes van de single.

Natte Visstick boeken doe je bij Viking Entertainment!

Natte Visstick boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Natte Visstick Boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Natte Visstick Boeken
Natte Visstick Boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095