Klanttevredenheid
9
Erick E(erdhuizen)

Wil je Erick E(erdhuizen) boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Erick E(erdhuizen) voor een evenement.

Biografie Erick E(erdhuizen)

Het is 2013en Erick Eerdhuizen werkt nog met veel liefde, energie en toewijding aan zijn carrière als DJ, componist en producer.

De afgelopen 3 jaar gaf Erick toe aan een groeiend verlangen. Het  verlangen terug te keren naarde stijl waarmee hij in Club RoXY voor zich zelf de basis had gelegd. Lange sets (‘all nighters’) van warme  ‘tech-house’ en dansbare ‘techno’ in intieme omgeving, waarmee hij het publiek op eigen wijze aan zich kan binden en ze bedreven van energie en impulsen kan voorzien. Sets waarmee hij zijn stempel weer op de avond kan drukken, waar de muziek weer kan spreken en de controle van de eerste tot de laatste plaat in eigen handen ligt. Diverse tours langs de poppodia, waaronder Sugarfactory Amsterdam, MezzBreda, Yum Yum Roermond, LVC Leiden, en  Club Stalker Haarlem’ voor zijn eigen E5H-avonden (5 uur sets), waren hiervan succesvolle voorbeelden. Uitnodigingen voor Mysteryland, Geheime Liefde, Into The Woods, Undercurrent, Studio K, Pand 48, Westerunie enStudio 80werden door Erick met veel liefde opgepakt.

Ook dit jaarvaart Erick dezelfde koers en zal hij dit gevoel ook op andere, gepaste wijze uitdrukken. Hij nestelde zich wederomin zijn studio en gaf hij zijn muzikaliteit vrij spel.

Bereid je dus voor en strik toch maar je veters..want hier komt tomeloze energie, muzikale inhoud, ongebreidelde passie en een vurig platenhart: Erick Eerdhuizen keert terug naar de basis!

Erick E(erdhuizen) boeken doe je bij Viking Entertainment!

Erick E boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Erick E(erdhuizen)

Erick E(erdhuizen) boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Erick E(erdhuizen)
Erick E(erdhuizen)
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095