Klanttevredenheid
9
Nathalie Booij

Wil je Nathalie Booij boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Nathalie Booij voor een evenement.

Biografie Nathalie Booij

Eigen stijl

Als tiener leerde zij pianospelen en daarnaast startte Nathalie al vroeg met het schrijven van haar eigen muzieknummers. Spelend op de piano bracht zij deze ten gehore in intieme kring voor familie en vrienden. Later heeft Nathalie zich verder ontwikkeld als zangeres en heeft zij veel privélessen genoten van pop- en jazzdocenten. Deze daagden haar uit om haar eigen stijl te ontwikkelen. Ook zong ze zong in diverse bands en blackgospelkoren om die stijl verder te perfectioneren

Carrière als zangeres

Haar passie voor muziek en haar voorliefde voor het creëren van sfeer met haar muziek, heeft geleid tot haar huidige carrière als zangeres. Nathalie treedt inmiddels al jaren door het hele land op met een akoestische bandbezetting. Ze werkt hiervoor met grote regelmaat samen met een getalenteerde gitarist en pianist.

Intieme sound en warme persoonlijkheid

De combinatie van haar intieme sound en warme persoonlijkheid zorgen voor ontspanning bij het publiek en een zeker gevoel van kwaliteit. Nathalie wisselt herkenbare covers feilloos af met haar eigen stijlvolle arrangementen. Haar stralende verschijning maakt elk optreden compleet en zorgt voor onvergetelijke momenten.

Locaties

Nathalie Booij zingt regelmatig bij chique diners in Paleis het Loo en diverse kastelen. Ook is zij een graag geziene zangeres op bruiloften. Nathalie heeft namelijk een grote passie om te zingen voor bruidsparen. Dit doet zij vaak tijdens de trouwdienst, maar ook de receptie of het feest zijn uitgelezen momenten waarop Nathalie en haar band van grote toegevoegde waarde zijn. In de voorbereidingen zorgt Nathalie ervoor dat zij op prettige en professionele wijze aansluit bij het bruidspaar, zodat alle aanwezigen ten volle zullen genieten.

Nathalie Booij boeken doe je bij Viking Entertainment!

Nathalie Booij boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Nathalie Booij
Nathalie Booij
Nathalie Booij

Nathalie Booij boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Nathalie Booij
Nathalie Booij
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095