Klanttevredenheid
9
Nancy Rademaker boeken

Wil je Nancy Rademaker boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Nancy Rademaker voor een evenement.

Biografie Nancy Rademaker

Nancy Rademaker is internationaal een veelgevraagd én hoog gewaardeerd keynote spreker en één van de weinige vrouwen in het circuit die de impact van digitalisering op ons gedrag én onze verwachtingen analyseert. Voor zowel klans als werknemer. Met een krachtige mix van aansprekende voorbeelden toont ze hoe je met behulp van de nieuwste technologieën de veeleisende mens tegemoet kan komen. En de interactie juist weer menselijker kan maken, hoe paradoxaal ook.

Nancy's keynots maken niet alleen de technologieën begrijpelijk, ze maakt ook de vertaling naar de klant- en medewerkerservaring en de bijbehorende gevolgen voor cultuur en leiderschap. Ze neemt het publiek mee in een opwindende rollercoaster van hoogwaardige content met inspirerende visuals en een sterk gevoel voor humor. Elke presentatie is maatwerk zodat toehoorders altijd geïnspireerd achterblijven, met een door innovatie gedreven mindset en toepasbare inzichten om hun eigen toekomststrategie vorm te geven.

Nancy Rademaker boeken doe je bij Viking Entertainment!

Nancy Rademaker boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze spreekster. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Nancy Rademaker boeken
Nancy Rademaker boeken
Nancy Rademaker boeken
Nancy Rademaker boeken

Nancy Rademaker boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Nancy Rademaker boeken
Nancy Rademaker boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095