Klanttevredenheid
9
Mr. Probz

Wil je Mr. Probz boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Mr. Probz voor een evenement.

Biografie Mr. Probz

Dennis Princewell Stehr, beter bekend als Mr. Probz, is een Nederlandse artiest van Deense en Antilliaanse afkomst uit Zoetermeer. Hij houdt zich bezig met Nederlandse en Engelstalige zang en rap. Daarnaast richt hij zich ook op het schrijven en produceren van nummers.

Mr. Probz is onder meer bekend van de nummers Drivin, Who Are You en Waves en zijn veelvuldige samenwerking met voorname hiphopartiesten uit Amerika.Op jonge leeftijd begon Mr. Probz al aan een levensstijl waarin creativiteit centraal stond. Hij hield zich bezig met graffiti en verwerkte zijn dagelijkse bezigheden in teksten. In de Nederlandse film Bolletjes Blues speelde hij de hoofdrol van Jimmy. Bolletjes Blues was de eerste Nederlandse hiphopfilm.

6 augustus 2010 kwam Mr. Probz in Amsterdam als omstander tussen twee personen te staan die een woordenwisseling hadden. Daarbij werd er geschoten en werd Mr. Probz geraakt in zijn buik. Nog geen week na zijn ontslag uit het ziekenhuis was Mr. Probz, die in het ziekenhuis veel aandacht van de media en steunbetuigingen van collega’s en fans ontving, alweer bezig met muziek. Een half jaar na het ongeluk stond hij wekenlang samen met Kleine Viezerik op nummer 1 in de FunX Hiphop Chart met het nummer Meisje Luister.

In 2010 werd Mr. Probz genomineerd voor een BNN/State Award in de categorie Beste Artiest. Hij werkte samen met onder meer Alchemist, Joe Budden, Joell Ortiz, Scott Storch, Yukmouth, Grafh, Raekwon, Royce Da 5’9″ en Giorgio Tuinfort van Akon’s muzieklabel (Konvict Muzik).

Op 16 september 2013 kwam zijn eerste soloalbum uit, getiteld The Treatment.

Mr. Probz boeken doe je bij Viking Entertainment!

Mr. Probz boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Mr. Probz
Mr. Probz
Mr. Probz

Mr. Probz boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Mr. Probz
Mr. Probz
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095