Klanttevredenheid
9
Monsif

Wil je Monsif boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Monsif voor een evenement.

Biografie Monsif

Monsif Bakkali wordt op 24 maart 1997 geboren in Amsterdam. Al op jonge leeftijd is hij bezig met muziek. Hij schrijft zijn eigen nummers en treedt op in de buurt waar hij woont. Monsif gaat op zangles en komt  met zijn debuutsingle 'Mee met me' uit. Dit wordt een grote hit met miljoenen views op YouTube. Na het grote succes van 'Mee met me' komt Monsif  met zijn tweede single 'Helemaal' featuring Brahim Fouradi, die ook de tekst voor dit nummer geschreven heeft. Met dit nummer maakt Monsif de hoge verwachtingen meer dan waar, want ook dit nummer is razend populair. De videoclip, geregisseerd door Jelle Posthuma, blijkt opnieuw een daverend succes op YouTube. Het NOS Jeugdjournaal kwam zelfs langs bij de opnames van de videoclip en deed uitgebreid verslag en ook de Volkskrant schreef een groot artikel over Monsif.

Monsif boeken doe je bij Viking Entertainment!

Monsif boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Monsif

Monsif boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Monsif
Monsif
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095