Klanttevredenheid
9
MmoozZ boeken

Wil je MmoozZ boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van MmoozZ voor een evenement.

Biografie MmoozZ

MmoozZ boeken is ideaal voor elke feesttent, bedrijfsfeest, kermis, bruiloft etc. High quality, energiek, muzikaal, stijlvol én up-to-date. MmoozZ wordt gevormd door zes sprankelende persoonlijkheden waarvan Colin en Renske de hoofdrol op zich nemen. Cijfer daarnaast zeker de overige 4 talentvolle muzikanten/zangers niet weg. Zowel Marcel, Cristiaan, Roel en Willem verstaan hun vak als geen ander. De band heeft zichzelf de afgelopen jaren ruimschoots bewezen door honderden feesten te laten slagen en te voorzien van entertainment op zeer hoogstaand niveau.

Waar staat MmoozZ voor? Eén woord: High-End, in alles wat je kunt bedenken: Communicatie, Equipment, Styling, Show en Repertoire. Kortom over ieder punt, vanaf het moment van boeken tot het moment dat de mensen van de techniek de locatie weer verlaten. Over alles wordt nagedacht. Door deze professionaliteit staat de band altijd voor je klaar. Heb je vragen over de techniek? Geen probleem alles is op te lossen! Flexibiliteit, vriendelijkheid en professionaliteit!

MmoozZ is, naast normale optredens (voor bruiloften/bedrijfsfeesten en publieke optredens), ook als MmoozZ "Royale" te boeken. Het is een interactieve show waar MmoozZ wordt aangevuld met een DJ. Deze DJ neemt een stijlvolle witte hoogglans DJ Booth mee. Daarnaast zorgt de DJ voor de muziek voor aanvang van de show en tijdens de pauze van de band. Hierdoor blijft de energie van het feest mijlen hoog, zal het publiek zich goed blijven vermaken en heb je dus een complete show voor je feest. MmoozZ ziet je graag op een van je feesten.

MmoozZ boeken? – Video’s
MmoozZ is al veel geboekt door heel Nederland. Bekijk de video’s van MmoozZ om alvast te zien en horen wat MmoozZ in huis heeft. Je kunt het zo gek niet verzinnen of MmoozZ heeft er wel al een keer opgetreden. Door deze vlieguren heeft MmoozZ kennis van bijna elke locatie of feesttent waardoor ze daar goed op in kunnen spelen.
 

MmoozZ boeken doe je bij Viking Entertainment!

MmoozZ boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
MmoozZ boeken
MmoozZ boeken
MmoozZ boeken
MmoozZ boeken
MmoozZ boeken
MmoozZ boeken
MmoozZ boeken
MmoozZ boeken

MmoozZ boeken?

EUR Prijs v.a. € 5695,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
MmoozZ boeken
MmoozZ boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095