Klanttevredenheid
9
Mission 10

Wil je Mission 10 boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Mission 10 voor een evenement.

Biografie Mission 10

Mission 10 is een nieuwe popformatie uit Volendam onder leiding van zanger/frontman Simon Stein. Hun 1e single, 'Don ’t you get me wrong', was een groot succes, op diverse radiostations werd de plaat gedraaid en zelfs op Radio 2 werd de band ook het ‘Radio 2 talent’. 

Nu is de tweede single uit, 'When you lose it all'. Om de single niet onopgemerkt te laten blijven worden er al verschillende acties uitgezet. Zo is vorige week de lyric video op Youtube verschenen. Daarnaast heeft de zanger van Mission 10, Simon Stein, al een kort filmpje verspreidt over de aankomende single. Bekijk het filmpje op de Facebookpagina: http://on.fb.me/1s8Jr65. Dit filmpje had binnen een paar dagen al 1.500 views opgeleverd. 

Voor promotors, boekers en clubeigenaren die geïnteresseerd zijn in Mission 10 hebben wij op dit moment interessante aanbiedingen. Neem hiervoor contact op met ons!

Mission 10 boeken doe je bij Viking Entertainment!

Mission 10 boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Mission 10
Mission 10

Mission 10 boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Mission 10
Mission 10
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095